Miért nincs minden parkolóházban SMS fizetés?

Mondhatnák nagyképűen, hogy azért, mert nem minden parkolóházban az Anteus telepítette a beléptető és parkoló rendszert – de ennek sokkal árnyaltabb oka van természetesen. Mi kell ahhoz, hogy egy parkolóházban, parkolóban ezt bevezessék?

SMS fizetés parkolóházakban

A parkolás ellenőrzése és irányítása egy komplex folyamat. A belépéstől a kihajtásig precíz rendszernek kell kezelni minden lépést (a szabad helyek jelzésétől a kifizetés ellenőrzésén keresztül a kifizetés után eltelt idő ellenőrzését és még számos dolgot). Egy ilyen rendszernél nem szerencsés, ha hiba történik, hiszen akkor vagy a parkolóház tulajdonosa szenved kárt, vagy az ügyfél lesz elégedetlen. Tehát mindenekelőtt kell egy kiforrott és jól működő parkoló rendszer.

Fizetés SMS-el: Az ügyfél a rendszámával vagy a parkolójegy sorszámával elküldi az SMS-t a megfelelő számra, ahonnan visszaigazolást kap ő is, meg a parkoló rendszer is, hogy a díj rendezve van. Tehát az SMS fizetéshez egyrészt szükséges egy olyan parkoló rendszer, amely az ehhez szükséges kommunikációt hatékonyan és 7/24-ben el tudja végezni.

Ehhez szükség van azonban arra, hogy az egész rendszer megfelelően kommunikáljon a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. rendszereivel. Cégünk volt az első, aki ezt a fejlesztést elvégezte velük és az általunk telepített ParkControl rendszerben, a Kopaszi Gát-on elsőként, bevezetésre is került a megoldás – a felhasználók nagy örömére.

Különleges megoldások a parkoló rendszer és a beléptető rendszerek világából az Anteus Kft-től! Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal és segítünk Önnek is megtervezni parkoló rendszerét, beléptető rendszerét.