XXI. századi munkaidőnyilvántartás

A munkaidőnyilvántartás fontos és kötelező feladata minden cégnek – hiszen ez szükséges a bérszámfejtéshez, de ezen felül egy fejlődő, több munkatársat foglalkoztató cégnek hasznos információkkal szolgál, ha a megfelelő szemlélettel vezetjük.
A munkaidőnyilvántartás legfontosabb előnye, hogy pontosan tudjuk: mikor, merre járnak a munkatársaink. Jobban be tudjuk osztani a kitelepült munkatársak idejét, illetve a műszakokat, szabadságokat is.

OfficeControl mobil applikáció
Ezt a munkát segíti az OfficeControl mobil applikációja, amely Androidra és iOS-re is letölthető. A mobil appnak köszönhetően a munkatársaknak nem szükséges a fix pontra telepített fali terminálnál vagy a webfelületen bejelentkezni, ezt bárhonnan megtehetik okostelefonjuk segítségével. A vezetőknek pedig korlátlan és kényelmes rálátás biztosít az applikáció.

A munkaidő indításakor és leállításakor a rendszer rögzíti a munkatárs GPS koordinátáit, illetve egy fényképet (szelfit) készít, amelyek teljes ellenőrizhetőséget biztosítanak a munkáltatónak. Ez a két extra ellenőrzési funkció a munkáltató által kikapcsolható (külön-külön is), így a cég belső szabályainak és igényeinek megfelelő ellenőrzés mellett valósulhat meg okostelefonról a munkaidőnyilvántartás.

Kinek javasolt a használata?

Azon cégeknek, ahol a munkavállalók külső helyszínen is dolgoznak: üzletkötőik és szervizeseik járják az országot, esetleg nem az irodában kezdik a napot, kiemelten hasznos ez a funkció, hiszen így a munkatársakról egyértelműen lehet tudni, hogy mikor kezdték meg a munkát és hol. Segít a pontosabb munkaidőnyilvántartás elkészítésében és abban is, hogy hatékonyabban szervezzék a munkatársak logisztikáját.

OfficeControl – hasznos eszköz a cégben.

Az OfficeControl segítségével egyszerűvé válik a munkaidőnyilvántartás és annak számos eleme. Nem csak a kötelező jelentések készíthetőek pár kattintással – ezáltal rengeteg időt megspórolva a cégnek. Könnyebbé válik a helyettesítés, a szabadságolások, a túlórák kezelése és adminisztrálása és rengeteg információt szerezhetünk, amelyek elengedhetetlenek a cég fejlesztéséhez.

További információért látogasson el az http://officecontrol.hu weboldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.