Termékek

Beléptető rendszerek, beléptetés, beléptető eszközök

Beléptető rendszerek, beléptető eszközök forgalmazása és telepítése. Munkaidő nyilvántartás, munkaidő nyilvántartó szoftverek.

A beléptető rendszerek, beléptetés és rendszerszervezés területén nyújtunk komplex, minőségi szolgáltatást. Cégünk fennállása óta beléptető rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásaink teljes körűek, a legegyszerűbb beléptető rendszertől a rendezvényi jegyértékesítő és jegyellenőrző rendszereken keresztül az összetett vállalati beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszereken át, a beléptetéshez szükséges biztonságtechnikai eszközökig kínálunk minden igényt kielégítő megoldásokat. A beléptető rendszerek területén szinte minden szektorban képesek vagyunk magas színvonalú megoldásokat szállítani. Referenciáink között megtalálható uszoda, fürdő, strand, sportcentrum, stadion, vidámpark, katonai létesítmény, bank, börtön, irodaház és parkolóház beléptetés is.

Beléptető rendszer árak

A beléptető rendszer ár nagymértékben függ a telepítendő beléptető eszköz és a hozzá kapcsololódó szoftver paramétereitől. Kérje egyénre szabott árajánlatunkat.

Beléptető eszközök

 • Forgóvilla, forgóvillák forgalmazása és telepítése
 • Forgókeresztek
 • Forgókapuk
 • Lengőkapuk
 • Gyorskapuk
 • Jármű beléptetés

Munkaidő nyilvántartás – Munkaidő nyilvántartó szoftver

Beléptetés – UNIPASS – Vállalati beléptető rendszer

A UNIPASS rendszer korszerű technológián alapul, a szoftver minden egyes személy számára vállalatának szabályaihoz igazodva határozza meg a belépést engedélyező jogosultsági kört, mely személyreszabott kártyán kerül rögzítésre.

Munkaidő nyilvántartó szoftver – UNITIME

A UNITIME munkaidő nyilvántartó szoftver a munkaidő automata követésére szolgál, a megérkezés pillanatának rögzítésétől kezdve a munka végeztéig, az adatok olyan formátumú rögzítésével, amelyek segítségével a legkönnyebben kiszámolható a fizetés.

Riasztás felügyelet – Őrjárat ellenőrzés

A UNIGUARD őrjárat ellenőrző rendszer egyetlen eszköz használatával dolgozza fel a különböző riasztórendszerekből érkező összes információt.

 • Őrjárat ellenőrzés
 • Őrjárat-ellenőrző szoftvermodul

UNIVISIT azonosító szoftver – Látogatómenedzsment

A UNIVISIT szoftver egy azonosító és menedzsment megoldás olyan vállalatok részére, akik vendégeket fogadnak telephelyükön.

Azonosító megszemélyesítés, Személyazonosító eszközök

A megszemélyesített (névvel, fotóval, beosztással, stb. ellátott) belépő növeli a rendszer biztonságát. A teljes biztonság kulcsa a személyek maximális azonosításán múlik.

Személyazonosító eszközök, beléptető kártyák, biometrikus személyazonosítók:

 • Azonosító kártyák – Beléptető kártyák
 • Ujjlenyomat olvasó – Biometrikus azonosítás
 • Óraazonosító – Beléptető karóra
 • Kulcstartó vagy karóra formájú azonosító eszközök
 • Proximity kártyás azonosítás
 • Papíralapú jegyek
 • RFID (kártyás)
 • Mobiltelefonból beléptető azonosító – Bluetooth funkció

Jegyértékesítési rendszer – Jegyeladó, jegyértékesítő rendszer

A TicketControl® jegyértékesítő és beléptető rendszert kifejezetten sport, szabadidő és más rendezvényi létesítmények számára fejlesztettük. Felhasználási területei többek között sportcsarnok, stadion, sportcentrum, strand, fürdő, szabadidőpark, vásárcsarnok, múzeum, illetve minden olyan létesítmény, ahol fontos a belépőjegyek nyomon követhető értékesítése, a személyzet ellenőrizhetősége, és a jogosultságoknak megfelelő, ugyanakkor kényelmes és barátságos beléptetés.

Jegyeladó, jegyértékesítő rendszerek, beléptetők felhasználási területei:

Intézményi, közintézmények beléptetés, Vállalati beléptetés, Irodaház beléptető, Irodai beléptetés, Fürdő beléptető, beléptetés, Wellness, Strand beléptető, Hotel beléptetés, Jármű beléptetés, Sportcsarnok, stadion, sportpálya beléptetés, Ipari létesítmény beléptetés, Bank beléptetés, Pénzintézetek beléptetés, Reptéri beléptetés, Oktatási intézmények, Iskola beléptetés, Iskolai beléptető

Fizető parkoló rendszer – ParkControl

Legyen szó közintézményről, lakóparkról, belvárosi mélygarázsról, vagy szórakoztató, esetleg fürdő létesítményről, közös jellemzőjük, hogy állandó, vagy eseti látogatóik jelentős számban közlekednek gépkocsival, melyet el kívánnak helyezni minél egyszerűbb, kényelmesebb, és lehetőség szerint kedvező költségek mellett. A vendégek, és az üzemeltetés együttes érdekeit szem előtt tartva nyújt kielégítő megoldást a feladatra a ParkControl® rendszer. A ParkControl® rendszer testre szabható, egyedi igényeket is kielégítő fizetőparkoló megoldás, amely fizető-automatái által alkalmas személyzet nélküli fizettetésre, illetve személyzetet igénylő APEH engedélyes pénztári terminálok használatára is.

Fizető-parkoló rendszer – Integráció, együttműködés

A ParkControl fizető-parkoló rendszer összeilleszthető a személyi beléptető, és jegyértékesítő megoldásokkal, mint az IDtech vállalati beléptető rendszer, és a TicketControl® jegyértékesítő-, és személyi beléptető rendszer.