Hírek

Új címünk van

Az Anteus Kft. a 20. születésnapját új székházzal ünnepli. Büszkén tájékoztatjuk, hogy 2019. április 1-től elköltözünk. Új telephelyen fejlesztjük és gyártjuk Partnereinknek az innovatív beléptető rendszereket.
Részletek

A Magyar Biztonsági Fórum konferenciáján jártunk…

Cégünk szponzorként vett részt a Magyar Biztonsági Fórum által, idén 8. alkalommal megrendezett MBF konferencián.  Ez az esemény a szakmának szól, amelyen kicseréljük a hasznos tapasztalatokat, tudást és bővítjük látókörünket a biztonságtechnika szerteágazó világában.
Részletek

Az Enter 600 család újdonsága: high-tech, egykarú forgóvilla

Bemutatjuk innovatív új beléptető eszközünket, az Enter601-et! A forgóvilla működési elve egyedülálló újdonság a piacon a saját kategóriájában. Miben áll újszerűsége? Új, egykarú beléptető eszközünk, az Enter601 méltóan strapabíró és megbízható, ugyanakkor high-tech működéssel és hozzá illő megjelenéssel rendelkezik. Az Enter 600 család új eszköze ugyanis motorosan, egy karral, elegánsan végzi el a beléptetési feladatokat. Ahogyan a többi, Enter 600 családba tartozó beléptető eszközünknél, itt is számos hasznos opció közül választhatnak ügyfeleink.
Részletek

Elstartolt munkaidő-nyilvántartónk még hatékonyabb verziója, az OfficeControl Time

A munkaidő nyilvántartását vállaló rendszerek sikeresen optimalizálhatják a munkafolyamatokat, ám használatuk elsajátítása, begyakorlása és a hozzájuk tartozó mindennapi adminisztráció időigényes lehet. Az új rendszerünk fejlesztésének célja az volt, hogy ezt a problémát megoldjuk. Azaz: olyan munkaidő-nyilvántartó rendszert biztosítsunk ügyfeleink számára, melyet dolgozó és adminisztrátor egyaránt könnyen, szinte tanulás nélkül, vagy minimális időráfordítással használhat.
Részletek

Új TicketControl Mobile és ParkControl Mobile alkalmazásainkkal a jegyeladó és fizetőparkoló rendszer mobilon is elérhető

Jegyértékesítő (TicketControl) valamint fizetőparkoló rendszerünk (a ParkControl) már okostelefonokon és ipari mobil eszközökön is futtatható! Az alkalmazások használatának előnye, hogy nincs szükség hardver telepítésére, kábelezésre, a felhasználók enélkül is könnyedén (de természetesen jelszóval védetten, jogosultságtól függően) érhetik el a jegyeladáshoz, parkoláshoz kapcsolódó hasznos funkciókat.
Részletek