Az Enter 600 család újdonsága: high-tech, egykarú forgóvilla

Bemutatjuk innovatív új beléptető eszközünket, az Enter601-et! A forgóvilla működési elve egyedülálló újdonság a piacon a saját kategóriájában. Miben áll újszerűsége? Új, egykarú beléptető eszközünk, az Enter601 méltóan strapabíró és megbízható, ugyanakkor high-tech működéssel és hozzá illő megjelenéssel rendelkezik. Az Enter 600 család új eszköze ugyanis motorosan, egy karral, elegánsan végzi el a beléptetési feladatokat. Ahogyan a többi, Enter 600 családba tartozó beléptető eszközünknél, itt is számos hasznos opció közül választhatnak ügyfeleink.

Az új, egykarú forgóvilla rendelkezik vészhelyzeti funkcióval, integrálható kártya- és óraelnyelővel és beléptető automatával.

Az ipari, sport és rendezvényi alkalmazás mellett ideális például látogatói terek, mosdók beléptetésének igényes és egyben megbízható megoldására. Minden olyan helyszínen is remek beléptető eszköz, ahol a belépés csak térítés ellenében lehetséges, de nincs központi jegyértékesítés. Az automata igény szerint levásárolható kupont vagy jegyet nyomtat.

Elegáns megjelenésének és testre szabhatóságának köszönhetően ugyanakkor bármely exkluzív irodaházban megállja a helyét. Gyorsan és kényelmesen oldja meg a biztonságos beléptetés feladatát.