Elstartolt munkaidő-nyilvántartónk még hatékonyabb verziója, az OfficeControl Time

A munkaidő nyilvántartását vállaló rendszerek sikeresen optimalizálhatják a munkafolyamatokat, ám használatuk elsajátítása, begyakorlása és a hozzájuk tartozó mindennapi adminisztráció időigényes lehet. Az új rendszerünk fejlesztésének célja az volt, hogy ezt a problémát megoldjuk. Azaz: olyan munkaidő-nyilvántartó rendszert biztosítsunk ügyfeleink számára, melyet dolgozó és adminisztrátor egyaránt könnyen, szinte tanulás nélkül, vagy minimális időráfordítással használhat.

Az új OfficeControl rendszer sikeresen valósította meg valamennyi célkitűzésünket. A fejlesztés fő szempontjai közé tartozott az is, hogy mérettől függetlenül bármely cég számára alkalmas legyen. A sok telephelyes, több műszakban, bonyolult munkarendben működő nagyvállalatoknak épp úgy, mint a kis- és középvállalkozásoknak. Az eredmény: profi és hatékony termék, mely többféle szegmens számára készült változatban is elérhető. Minden változatra igaz, hogy az adminisztráció végezhető asztali gépen, táblagépen és mobilon is, az alkalmazás fut bármelyik rendszeren: Windows-on, Mac-en, iPhone-on, Anroidon, Linuxon. A munkaidő terminál érintőképernyős kivitele pedig gyors és egyértelműen teszi lehetővé a blokkolást, távollétek kezelését és a szabadságkérést.

A nagyvállalatok a legszigorúbb biztonsági előírásokat is teljesítő, elszigetelt rendszerként vehetik igénybe az új OfficeControlt. A kis- és középvállalkozások számára költséghatékony, gazdaságos, felhő alapú szolgáltatásként kínáljuk a rendszert. Ez a megoldás számtalan előnyt kínál, hiszen többféle eszközről, bárhonnan elérhetik a munkavállalói adatokat és belépési jogosultságokat. És legfőképp: a felhő alapú megoldás kiváltja a munkaidő-nyilvántartáshoz szükséges IT-infrastruktúra fenntartását, beleértve az emberi erőforrások, a szerverüzemeltetés és -tárolás, a rendszeres adatmentés költségeit.

Mindkét változatnál nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű biztonsági követelményeknek való megfelelésre. A felhő alapú rendszerek kiemelkedő védelmét a helyszíntől függetlenül működő rendszerek és végpontok biztosítják, felhasználóbarát, rugalmas módon. A nagyvállalatok, intézmények, szolgáltatók számára (legyenek azok az állami vagy a magánszektorban) szervereken futó, a végfelhasználó által működtethető, külső rendszerektől elszigetelt változatot kínálunk, melyek mindenben megfelelnek a szigorú, bonyolult biztonsági előírásoknak.