Új TicketControl Mobile és ParkControl Mobile alkalmazásainkkal a jegyeladó és fizetőparkoló rendszer mobilon is elérhető

Jegyértékesítő (TicketControl) valamint fizetőparkoló rendszerünk (a ParkControl) már okostelefonokon és ipari mobil eszközökön is futtatható!

Az alkalmazások használatának előnye, hogy nincs szükség hardver telepítésére, kábelezésre, a felhasználók enélkül is könnyedén (de természetesen jelszóval védetten, jogosultságtól függően) érhetik el a jegyeladáshoz, parkoláshoz kapcsolódó hasznos funkciókat.

A TicketControl Mobile alkalmazással jegyeladó rendszerünk még az eddiginél is egyszerűbben lesz használható. A mobil applikáció alkalmas az azonosító ellenőrzéséhez, jóváhagyáshoz, beléptetéshez.  Szekrényszám lekérdezéséhez, elektronikus pénztárca egyenleg és a befizetett szolgáltatások mobilos lekérdezéséhez is egyaránt használható. Hatékonyabbá válik általa a kézi beléptetés és a belépők adatainak ellenőrzése is.

A ParkControl Mobile alkalmazás ugyancsak lehetővé teszi a gyors kézi beléptetését és a belépők adatainak ellenőrzését, de költséghatékonyan oldja meg az ingyenes parkolás biztosítását is. Mivel bizonyos idejű vagy összegű parkolás egyszerű jóváírását teszi lehetővé, remek lehetőséget nyújt a mozik, színházak, fitnesztermek, üzletek és múzeumok számára arra, hogy még hűségesebbé tegyék vendégeiket, vásárlóikat.

Alkalmazásunk nagyvállalati környezetben is értékes hozzájárulást jelent az ügyfelek, a vendégek elégedettségének növeléséhez. Az irodaházak bérlői például egyszerűen elintézhetik a vendégek parkolási díjának átvállalását, amelyet utólag számolhatnak el az üzemeltetővel.

Új alkalmazásaink jelentős könnyebbséget jelentenek ügyfeleinknek, hiszen feleslegessé válik a kábelezés, nem kell külön rendszert telepíteni, költséges terminált beszerezni. Az alkalmazások vonalkódolvasóval és RFID-olvasóval felszerelt ipari mobileszközökön is működnek, de egyszerűbb, kamerás okostelefonon is használhatók.