Cikkek

Higiénikus beléptetési rendszerek? – Eljött az idejük!

Az elmúlt évek világjárványa különösen felhívta a figyelmet, hogy mennyire fontos a higiénia és a távolságtartás az egészségünk érdekében. Korábban már írtunk (itt és itt) a VIRUSGATE beléptető rendszerről, amely ellenőrzi a maszkviselést, testhőmérsékletet mér és fertőtleníti az ember ruházatát tetőtől talpig. Ez a cikk azonban a meglévő beléptető rendszerek higiéniai előnyeit mutatja be.
Részletek

Így lesz biztonságosabb a beléptetőrendszer 2022-ben!

Általánosan elfogadott alapelv, hogy a beléptető rendszer akkor működik jól, ha megakadályozza, hogy illetéktelen személyek belépjenek az épületbe vagy az ellenőrzési zónába. Olyan könnyűnek hangzik, az alapvelv, miszerint az arra jogosult munkatársaknak van egy eszköze (pl: okostelefon alkalmazás, belépő kártya, vagy óra stb.), amit a megfelelő helyen használva igazolja magát. Azonban ezen eszközök védelmére is gondolnunk kell, hiszen az első számú biztonsági rés, hogy az eszközöket illetéktelenek lemásolják.
Részletek

Ezért utálnak az emberek parkolni!

A hangzatos cím ellenére nem arra gondolunk, hogy maga a parkolás kinek okoz nehézséget és kinek nem, hanem arra, hogy melyek azok a tényezők, amit nem szeretünk egy parkolás során. Összegyűjtöttük, hogy az átlagember mit nem szeret egy parkolóba, vagy parkolóházba behajtás után és hogyan kerülhető el, hogy a mi fizető parkoló rendszerünkben is ilyen hiba történjen.
Részletek

Fertőtlenítés belépéskor? Akkor is fontos, ha nincs járvány?

Az elmúlt időszakban megtanultuk, hogy mennyire fontos a gyakori fertőtlenítés és sokszor a maszkviselés. Számos szokást kellett az életünk részévé tennünk, melyek némelyike kényelmetlen, diszkomfortos számunkra. Hogyan tudjuk ezeket a tapasztalatokat a jövőben bármilyen járványhelyzetben – vagy akár ezen kívül is – alkalmazni úgy, hogy látogatóink, vendégeink, bérlőink vagy vásárlóink továbbra is biztonságban érezhessék magukat?
Részletek
1 2 3 5