Karrier

Büszkék vagyunk rá, hogy innovatív termékeinkkel élen járunk a beléptető rendszerek fejlesztésében. A sokszínű, izgalmas feladatok mellé szakmai támogatást, stabil, biztos munkahelyet biztosítunk.

Várjuk a felkészült, szakmai kihívásokra fogékony jelentkezőket!

Jelenleg az alábbi pozíciókban szeretnénk bővíteni a közel 30 fős csapatunkat:

Amennyiben úgy érzi, hogy más területen lenne hasznos tagja a csapatnak, kérjük, jelentkezésében írja le, hogy mi az erőssége és mi az amit szívesen hozzátenne közös munkához (allas@anteus.hu).

(Adatvédelem! Fontos információ adatkezelésről: Az Anteus Kft. számára fontos a személyes adatok védelme, az elküldött információk tisztességes kezelése. Biztosítjuk Önt arról, hogy a hozzánk eljuttatott személyes adatai vonatkozásában is betartjuk törvényeket és az adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat. Az álláshirdetésinkre való jelentkezés önkéntes, elküldése aktív közreműködést és az adatkezeléshez való kifejezett hozzájárulását is jelzi. Kérjük, csak akkor küldjön üzenetet, ha elfogadja a honlapon közzétett adatvédelmi tájékoztatót!)

Tekintse meg bemutatkozó, toborzó videónkat!

TicketControl® integrált jegyeladó és beléptetőrendszer.
NAV-engedélyes pénztári terminállal, azonosító elnyeléssel, offLine és onLine szekrényvezérléssel, személyzet nélküli fizető-automatákkal.

ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer.
Személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérletkezeléssel.

OfficeControl integrált vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer.
Látogatómenedzsmenttel, azonosító előállítással, riasztás-felügyelettel, őrjárat-ellenőrzéssel, távoli belépési pontok kezelésével, webfelülettel.

Enter Series személyi beléptetőeszközök
Forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, gyorskapuk, egyéb konstrukciós eszközök (pl. személyi zsilip, fizetőautomata, kártyaelnyelő).

Valamint: járműbeléptető eszközök, azonosítók, kiegészítők, kellékanyagok.

Mi vagyunk az Anteus