„Jegyeket, bérleteket!” – ja meg járműveket is!

Nem, nem csaptunk fel ellenőrnek a közösségi közlekedésben, hanem a ParkControl® fizető parkoló rendszer kialakításáról szeretnénk Önnek néhány hasznos információt átadni. Hogy ennek mi köze a jegyekhez, bérletekhez, az kiderül a cikk elolvasása után!

Több modulos, folyamatosan fejlődő parkoló rendszer

A ParkControl® fizető parkoló rendszer úgy szolgálja ki az Ön igényeit, hogy nem kell mindenféle felesleges, kihasználatlan funkciót megvásárolnia. Ha Ön szeretné, hogy a sorompónál kamera ismerje fel a rendszámot, majd belépés után jelezze a látogatónak a parkoló, hogy merre van szabad hely, akkor biztosítjuk ezt a két megoldást, ha azonban úgy érzi erre nincs szüksége, akkor akár ki is hagyhatja.

A parkolási szoftverünk dinamikusan fejlődik, hiszen az elmúlt húsz évben érkezett visszajelzések alapján újabb lehetőségek kerülnek be a rendszerbe – illetve kérhet egyedi fejlesztést, így tényleg az Ön elképzelései valósulnak meg. Ezáltal rendszerünk minden intézmény működéséhez alkalmazkodni tud.

ParkControl® fizető parkoló rendszer

Az autósok is imádni fogják?

Melyek a legbosszantóbb dolgok egy pakrolóházban? Ha nehéz bejutni, ha nehéz parkolóhelyet találni és ha nehézkes megtalálni a fizetőautomatát (és ha megtalálták, akkor kiderül, hogy csak készpénzt fogad el). Mi ezt a három állandó nehézséget alapvető problémának kezeljük, így megoldottuk a kényelmes belépést (jeggyel, bérlettel, vagy a rendszám alapján azonosított járművel is be tudnak lépni a bérlői, vásárlói, sőt van lehetőség mobiltelefonos alkalmazáson keresztül igazolni a jogosultságot). Ez Önnek is jó, hiszen lehetősége nyílik állandó és alkalmi bérlőket megkülönböztetve összeállítani a parkolási díjakat, csomagokat és ajánlatokat.

Rendszerünk segít a tájékozódásban, illetve a parkoló telítettségének jelzésében. Nem csak a szabad helyek számát jelzi, hanem az egyes beállásokon is megmutatható jól láthatóan, hogy melyik hely szabad és melyik foglalt.

Praktikus fizetési módjaink lehetővé teszik, hogy készpénz és bankkártya mellett mobiltelefonnal, vagy akár SMS-ben is fizethessenek a látogatók.

Megéri egy jó parkoló rendszert beüzemelni?

Ha Ön kihasználná parkolásra alkalmas területeit, vagy irodaházának parkolója alkalmas arra, hogy akár időszakosan, akár fix bérlőknek biztosítson parkolóhelyet, akkor a válasz: igen. A ParkControl® fizető parkoló rendszer segítségével Ön átláthatóan, szabályosan tudja kezelni bevételeit – a számlázástól a könyvelésig. Átlátja a szabad helyek számát, tudja figyelni, hogy a tényleges szabad helyeket, meg tud különböztetni állandó bérlőket és vendégeket. Testre szabható és kifinomult bérlőkezelési rendszert kap. A parkoló összeköthető vállalati beléptető rendszerrel, ha a munkatársak érkezését, távozását figyelné. A rendszer biztosítja, hogy a díjak biztosan kifizetésre kerüljenek és minden visszaélés vagy hiba lehetőségét kizártuk – így biztosan nem lesz oka emiatt bosszankodni.

Ismerje meg a ParkControl® fizető parkoló rendszert ide kattintva és vegye fel velünk a kapcsolatot!