ParkControl® fizetőparkoló rendszer

ParkControl - Fizető-parkoló rendszer

ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer: személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérletkezeléssel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval.

Parkoló- vagy irodaházat üzemeltet? Szállóvendégek parkolásáról kell gondoskodnia? Áruházában vagy intézményében szeretné biztosítani ügyfelei kényelmes parkolását? Integrált fizetőparkoló rendszerünk számos területen megbízható eszköz a parkolás kezelésére. Elégedett ügyfeleink között irodaházak, szabadtéri parkolók, mélygarázsok, szállodák, áruházak, sportlétesítmények vagy szabadidőközpontok egyaránt megtalálhatóak.

Fizető parkoló rendszer – Parkoló, parkolóház, mélygarázs gépjármű beléptetés, beléptető eszközök

Legyen szó közintézményről, lakóparkról, belvárosi mélygarázsról, vagy szórakoztató, esetleg fürdő létesítményről, közös jellemzőjük, hogy állandó, vagy eseti látogatóik jelentős számban közlekednek gépkocsival, melyet el kívánnak helyezni minél egyszerűbb, kényelmesebb, és lehetőség szerint kedvező költségek mellett. A vendégek, és az üzemeltetés együttes érdekeit szem előtt tartva nyújt kielégítő megoldást a feladatra a ParkControl® rendszer. A ParkControl® rendszer testre szabható, egyedi igényeket is kielégítő fizetőparkoló megoldás, amely fizető-automatái által alkalmas személyzet nélküli fizettetésre, illetve személyzetet igénylő APEH engedélyes pénztári terminálok használatára is.

Fizető-parkoló rendszer – Integráció, együttműködés

A ParkControl fizető-parkoló rendszer összeilleszthető a személyi beléptető, és jegyértékesítő megoldásokkal, mint az IDtech vállalati beléptető rendszer, és a TicketControl® jegyértékesítő-, és személyi beléptető rendszer.

Mit tud a ParkControl?

  • Korlátlan számú parkolóhely biztonságos kezelésére alkalmas.
  • Jegyeket, bérleteket, de gépjárműveket is azonosít.
  • Több féle különböző díjszabást alkalmaz egyszerre, járműkategóriák szerint.
  • Fizetőautomatája a készpénz és bankkártya kezelésére is alkalmas.
  • Pénztármodulja minden pénzkezelési feladatot elvégez.
  • Készpénzmentes megoldások a hatékonyabb üzemeltetésért.
  • Más rendszereinkkel integrálva még többre képes.

Melyek a ParkControl előnyei?

Ön kontrollálhatja bevételeit.
Adatokat kap a foglaltságról épp úgy, mint a bevételről. A termék része a NAV-engedélyes pénztári terminál, mely nyugtát és számlát ad, ellenőrzi az elszámolást.

A rendszer visszahozza az árát.
A parkolási díj útja a parkolóktól a pénztárakon át, a könyvelésig átláthatóan követhető. A bevétel egyenesen a végfelhasználóhoz, azaz Önhöz jut. Az ár így gyorsan megtérül. 

Könnyebben menedzselheti a bérbeadást.
Hány ténylegesen szabad parkoló van? Mennyi adható bérbe? A bérbeadáshoz mindenki pontos adatokat szeretne. A ParkControl® szó szerint láthatóvá teszi, hogy állnak a dolgok a parkolóban: a szabad kapacitás az alaprajzot idéző, korszerű, grafikus felületen jelenik meg.

A változatos azonosítás kifizetődő gesztus.
A vendégek egyedi vonalkódos, olcsó, eldobható jeggyel léphetnek be és ki. A bérlőket, dolgozókat tartós, kártya vagy kulcstartó formájú RFID azonosítókkal látjuk el, de akár mobiltelefon vagy rendszám is ellátható belépési jogosultsággal. A be- és kilépés összeköthető a vállalati beléptetési rendszerrel, a rendszer az egyes cégek flottáit is képes különböző szabályok alapján kezelni.

Kedvezményeket adhat a vendégeinek, bérlőinek.
Figyelmesség a fizetővendégeknek a létesítményében? A rendszer része egy jegyérvényesítő terminál, amivel időarányosan, vagy az egész parkolási díjat jelentő kedvezményt adhat. A terminál azt is nyilvántartja, mennyivel járulnak hozzá egy irodaház bérlői a hozzájuk látogatók parkolási költségeihez.

Céljaihoz illő, biztonságos fizetőautomatákat kap.
A leggyakrabban választott verzió a 6-féle érmét, bankjegyeket kezelő, illetve bankkártyát is elfogadó, fizetési igazolást nyomtató verzió, de kedvelt megoldás az érme és bankjegy visszaadóval egyaránt rendelkező automata is. A minimális távfelügyelettel működő automaták akár kültéren is helytállnak. 

Egyszerűen nem lesz oka a bosszankodásra.
Legfeljebb az autósok mérgelődhetnek, de ők is csak akkor, ha épp megtelt a parkoló. (És még ilyenkor is van lehetőség például arra, hogy bérlői helyek ideiglenes felszabadításával eseti fizető parkolókat fogadjon.)

Az Ön nyugalmát az garantálja, hogy a díjakat minden belépő befizeti, a ténylegesen igénybe vett idő alapján. A hibák, félreértések, vendég- vagy alkalmazotti visszaélések lehetőségét kizártuk a rendszerből.

Hogyan tesszük kellemesebbé a parkolást az autósok számára?

Kényelmes az azonosítás.
Akár vendég, akár bérlő, az azonosítás gyorsan megy: jeggyel, bérlettel, mobillal vagy rendszám alapján. 

Praktikusak a fizetési módok.
Az autósok fizethetnek automatánál (bankjeggyel, érmével, bankkártyával érintésmentesen is), mobiltelefonnal vagy személyzetnél.

Könnyű tájékozódni.
Van hely? Az egy- vagy kétoldalas, szabad és foglalt állapotot mutató, számkijelzős táblákon már belépés előtt jól látható a válasz. A parkoló területén a parkolóhelyek fölött látható egyedi foglaltság-jelzők teszik egyértelművé, hogy hol van szabad hely.

ParkControl szoftverrendszer: egy jó autó extrázása hasonló élmény.

A modulokból igényei szerint építkezhet.
Olyan összeállításban vásárolhatja meg a rendszert, ahogyan az Önnek a legjobb. A lezárt és stabil szoftververzióknak köszönhetően a rendszert viszonteladóként is könnyen értékesítheti, telepítheti.

Igényeihez egyedi funkciókat alakíthatunk ki.
A napijegyes autósok vannak többségben? Bérlőket kell beléptetni gépjárművel azonosításával? A rendszer szinte minden épület, intézmény működéséhez képes akár egyedi fejlesztésekkel is alkalmazkodni. 

Felhasználóbarát szoftverfelület, interaktív funkcionalitás.
A legjobb autót sem szeretjük meg, ha nem állítható az ülés dőlésszöge, nem tetszik a modell színe. A szoftver színvilágát, a kezelőfelület formáit és az interaktív funkciókat tudatosan terveztük a minél jobb felhasználói élményt szem előtt tartva.

A szoftver verziói egyre többet tudnak.
Az újabb verziókba beépítjük az üzemeltetők, felhasználók tapasztalatait is. Hogy minden ügyfelünk a legújabb verziót használhassa, szoftverkövetési szolgáltatást biztosítunk.

Tegye gördülékennyé a parkolást fizetőparkoló rendszerünkkel!

Szeretné megtudni, hogyan válik sima üggyé a parkolás Önnél rendszerünkkel?
Kíváncsi rá, hogyan alkalmazkodna egyedi igényeihez a szoftver?

ParkControl bemutató: Egy parkolás története