Beléptető rendszerek használata a gyakorlatban

Számos irodaház, komplexum vagy sport és szórakoztató központban merül fel a kontrollált beléptetés igénye. Az irodaházak esetében az illetéktelenek kiszűrése és a dolgozók belépési jogosultságai, míg egy sportlétesítményben a belépőjegyek ellenőrzése miatt fontos. Sem az üzemeltető, sem a látogatók számára nem mindegy, hogy milyen minőségű beléptető rendszerekkel találkoznak először, hiszen ez jelenti az első benyomást.

A beléptetés során számos eszköz áll rendelkezésünkre: forgóvillák, forgókeresztek, forgó-, lengő- és gyorskapuk, jármű beléptető eszközök között válogathat, függően attól, hogy milyen jellegű rendszert szeretne kiépíteni, illetve az ingatlan milyen paraméterekkel rendelkezik.

Beléptetés - sorompóNem mindegy, hogy egy parkolóház vagy egy szabadtéri parkoló beléptetését kell megoldani, ahogy az sem, hogy egy fürdőbe léptetjük be látogatókat, vagy egy irodai beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer kiépítésére van szükség.

A beléptető rendszerek esetében ma már alapvető elvárás a magas színvonalú, gördülékeny működés, illetve fontos szempont a megjelenés is. Az Anteus beléptető rendszerek előnye, hogy minden esetben testreszabott igényekre kínálunk hatékony megoldást. Az elmúlt közel 20 évben több száz beléptető rendszer kiépítését végeztük és a legfontosabb tapasztalatunk, hogy nincsen két tökéletesen egyforma megoldás.

Beléptető rendszerekA beléptető rendszerek kiépítésekor meg kell vizsgálni például, hogy milyen mértékben használják az objektumot mozgáskorlátozottak, mennyire fontos az áthaladás ideje (például egy sportesemény vagy uszodai felhasználás esetén kiemelten fontos a gyors áthaladás, hogy a vendégek komfortosabban érezzék magukat), fontos kérdés, hogy egyéb biztonsági tényezőknek is meg kell-e felelnie (például a be-, vagy kilépés során történik-e átvizsgálás).

Nincs általános szabály arra, hogy a beléptető rendszerek hogyan épüljenek ki, hiszen a körülmények és az egyedi igények határozzák meg a szükséges eszközöket. Az Anteus Kft. tapasztalt munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére, bármely beléptetési problémát is kell megoldani az Ön cégében. Keressen minket bizalommal!