Az Anteusról:

Az Anteus az egyik vezető cég a hazai beléptető rendszeres piacon. Kiváló rendszereinkkel elérjük, hogy ügyfeleink biztonságot, kiszámíthatóságot, és a profitot tudjanak realizálni az együttműködésünk során. Tudjuk, hogy számos cégnek egyedi igényei vannak a beléptetési szükségleteit tekintve, ezért nyújtjuk a legrugalmasabb keretrendszert új ügyfeleinknek. Szakértőként segítünk, hogy a folyamatokat is letisztázzuk azon cégek számára, akik nyitottak arra, hogy tiszta, átlátható és egyértelmű folyamatokat vezessenek be a cégükbe.

Beléptető rendszerek tekintetében, parkolástechnikában, fizető-parkoló rendszerek kiépítésében, jegyértékesítésben és ezzel összekötött beléptetésben, valamint beléptető eszközökben gyártók vagyunk. Úttörőnek számít számos integrációnk rendszereink között, mellyel elérjük, hogy partnereinknek kevesebbet kelljen foglalkozni a napi ügymenettel és elfelejthessék végre a kockás füzetet és a jelenléti íveket.

 

Kedves leendő (egyelőre junior) Értékesítőnk!

Nagyon várjuk, hogy megtaláljunk, hiszen rengeteg fejlődési lehetőséget készítettünk elő a számodra az elmúlt hónapokban. Úgy raktuk össze a betanulási folyamataidat, hogy azzal a lehető leggyorsabban tudd megtanulni a két szakma alapjait. Természetesen az értékesítésről és a biztonságtechnikáról beszélünk. Nálunk tényleg fontos, hogy mindkettőből egyaránt fejlődj, hiszen csak úgy válhatsz a következő seniorunk egyikévé, ha ezen szakmákat teljességgel képes leszel elsajátítani. Szükséges lesz a fejlődni akarásod a velünk való együttműködés során, cserébe egy gyorsítósávon haladhatsz a céljaid felé. Sokszínű feladataid lesznek, mint az ajánlat készítés, ügyfél kezelés és a senior kollégák támogatása és miegyéb. Apropó senior kollégák. Tudtad, hogy a lehető leggyorsabban úgy tudsz fejlődni, ha egy olyan embertől lesheted el a tudását minden nap, aki a legmagasabb szinten teljesít és még emberileg is kiemelkedő?
Szeretnénk  veled együtt dolgozni, ha egy őszinte, célokkal rendelkező pályakezdő vagy, de az is rendben van, ha valamilyen tapasztalattal már rendelkezel és az értékesítésben és/vagy műszaki értékesítőként képzeled magad a legmagasabb szinteken 5 év múlva.
Előny, ha beszélsz angolul, de a napi munkavégzéshez nem feltétlenül szükséges.
Várjuk a proaktivitásod, cserébe egy olyan vállalathoz kerülhetsz, aki segít abban, hogy megalapozz legalább két szakmát az elkövetkezendő pár évben.

 

Mit jelent az Anteusnál a “Junior Értékesítő” pozicíó?

Úgy tekintünk rád, hogy benned van a potenciál, hogy két-három éven belül a legmagasabb szintű és legizgalmasabb projektekkel tudj foglalkozni. A junior értékesítők legfontosabb célja, hogy végig haladjon a számára kijelölt úton a tanulásban és hogy olyan szemlélettel tekintsen a napi feladataira, hogy rengeteget tud belőle tanulni.
Az, hogy a senior kollégák idejét és energiáját felhasználhatod a fejlődésedre szerintünk egy nagy érték, amit amit csak kiváló munkahelyek biztosítanak.
Megtanulsz használni rengeteg rendszert, hozzászoksz egy profi környezethez és fejleszted a kommunikációs, kapcsolatteremtési és értékesítői képességeidet.
Kapcsolatban lehetsz ügyfeleinkkel, ajánlatokat fogsz kidolgozni úgy, hogy azok teljesítsék a fennálló műszaki és kereskedelmi követelményeket.

 

Ezért szeretnek nálunk dolgozni a munkatársaink:

  • Modern és jó munkakörnyezet
  • Cégautók használata
  • Home Office lehetőség
  • Élő, jókedvű léggkör
  • Ha elfáradsz, nem bánjuk ha feltöltődsz csocsózás vagy pingpongozás közben a játék szobában

Amit kínálunk Neked:

  • Tanulási és fejlődési lehetőség
  • Tanulmányaid támogatása
  • Szakmai képzések
  • Kiváló munkakörnyezet
  • Szakmai életpálya

Munkavégzés helye:

1163 Budapest, Veres Péter út 48.

Jelentkezés az állásra:

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, fényképes önéletrajzát és fizetési igényét küldje el hozzánk a következő email címre: allas@anteus.hu

(Fontos információ adatkezelésről: Az álláshirdetésinkre való jelentkezés önkéntes, elküldése aktív közreműködést és az adatkezeléshez való kifejezett hozzájárulását is jelzi. Kérjük, csak akkor küldjön üzenetet, ha elfogadja a honlapon közzétett adatvédelmi tájékoztatót!)

Bemutatkozó, toborzó videó:

<< További álláslehetőségek