Őrjárat-ellenőrzés

Napjainkban, sok helyen indokolt az élőerős őrzés az épületek védelmére. Az IDtech Unitour őrjárat-ellenőrző szoftvermodul alkalmazásával az őrzésvédelmi tevékenység biztonságosabbá és ellenőrizhetőbbé válik mind a megbízó, mind az üzemeltető számára.

Költséghatékony és integrált
Az általunk kínált őrjárat-ellenőrző szoftvermodul költséghatékony megoldás, ugyanis az épületben működő IDtech beléptető rendszer hardver elemeit használja. Szemben az offline őrjárat-ellenőrző megoldásokkal, a Unitour működéséhez szükségtelen további hardver elemek telepítése az épületben. A Unitour őrjárat-ellenőrző szoftver alapja a Unipass beléptető szoftver. Közös adatbázisuknak köszönhetően, könnyedén átemelhetőek a személyre szabott jogosultsági szintek és szabályrendszerek. A személyzet egyedi RFID kártyáinak beállítható, hogy az olvastatásakor a belépési pontokon át is haladjon, vagy csak regisztrálja az olvastatást. A Unitour riasztást generál, ha a biztonsági őr nem olvastatja le az RFID kártyáját. A Unitour párhuzamosan működtethető a Unitime Munkaidő-nyilvántartó, a Unicard kártyamegszemélyesítés és a Univisit Látogató-menedzsment szoftverekkel is.

Valós idejű ellenőrzés
A hardver eszközök online kapcsolatban állnak az adminisztrációs számítógéppel, ennek köszönhetően az őrjárat-ellenőrzés folyamatosan nyomon követhető. A Unitour riasztást generál, ha az őr két olvastatási pont között megtett útja túllépi a beállított időkeretet. Szemben az offline megoldásoknál, amiknél naponta csak egyszer van adatletöltés és az olvastatások folyamatos megfigyelés nélkül történnek, a Unitour biztosítja az őrszemélyzet biztonságát is. Az őrszemélyzet szigorúan naplózott tevékenységét a vezetőség bármikor lekérdezheti, számon kérheti.

Főbb jellemzői:

  • Beléptető rendszer hardver elemeire épül
  • Valós idejű ellenőrzés
  • Korlátlan számú felhasználó és felhasználói profil
  • Felhasználóknak egyedi jogosultsági szintek beállítása
  • Intranet és Internet lehetőség (UNIWEB opció)
  • Adatok exportja és importja
  • Rugalmas paraméterezhetőség
  • Jelentés generátor