Fórum a gördülékeny beléptetésért

Az elmúlt napokban több fórumon megjelent a sportolók negatív tapasztalata a Császár-Komjádi és a Hajós-Széchy beléptetőrendszerek kapcsán. Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is, mert az Anteus Kft. célja, hogy beléptető rendszereink a felhasználók, üzemeltetők és beruházók elégedettségét egyaránt szolgálja.

Ezért hívjuk meg Önt és munkatársait 2017. december 5-én, kedden 11 órára a fórumra, ahol lehetőségük nyílik megosztani tapasztalataikat, igényeiket.

Ahhoz, hogy az érdeklődők létszámához mérten megfelelő körülményeket tudjunk biztosítani, kérjük, részvételi szándékát és létszámát november 24-ig jelezze az alábbi űrlapon.

Regisztráció

  Szervezet/Egyesület neve *

  Az Ön neve *

  Telefonszáma

  Email címe *

  További résztvevők neve Önöktől

  Beléptető eszközök, beléptető rendszerek fejlesztése, telepítése, gyártása

  TicketControl® integrált jegyeladó és beléptetőrendszer
  NAV-engedélyes pénztári terminállal, azonosító elnyeléssel, offLine és onLine szekrényvezérléssel, személyzet nélküli fizető-automatákkal.

  ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer
  Személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérletkezeléssel.

  OfficeControl integrált vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer
  Látogatómenedzsmenttel, azonosító előállítással, riasztás-felügyelettel, őrjárat-ellenőrzéssel, távoli belépési pontok kezelésével, webfelülettel.

  Enter Series személyi beléptetőeszközök
  Forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, gyorskapuk, egyéb konstrukciós eszközök (pl. személyi zsilip, fizetőautomata, kártyaelnyelő).

  Járműbeléptető eszközök, azonosítók, kiegészítők, kellékanyagok.

  Elérhetőség

  Anteus Kft.