BioControl Ujjlenyomat olvasóBioControl ujjlenyomat olvasó

A BioControl ujjlenyomat olvasó egyesíti a megbízható működést, a biztonságos és sokoldalú beléptetést és a letisztult, elegáns formavilágot. Sokoldalú, mert minden telepítési környezetben megfelelő megoldást nyújt. Használható önálló beléptető megoldásként vagy komplex, hálózatos rendszer részeként. Kivitele testre szabható, így minden beléptetési helyszín arculatába, színvilágába illeszkedik.

 

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

Biztonságos
Az azonosításhoz a teljesen egyéni biometrikus információt, az ujjlenyomatot használja úgy, hogy az ujjlenyomat képét nem tárolja, így nem sérti a személyiségi jogokat.

Önálló működés
Önállóan telepítve is működtethető, a tárolt és jogosultsággal rendelkező ujjlenyomatok esetén beépített relé kimenetének köszönhetően képes az ajtó vagy más beléptető eszköz közvetlen nyitására.

Választható ujjlenyomat-olvasó szenzor
Kapacitív és IP65 védettségű optikai ujjlenyomat-olvasó egységgel is rendelhető, így minden felhasználási területen megfelelő stabilitást nyújt (irodaház, gyártócsarnok, sportlétesítmény, ipari terület, stb.).

Hálózati interfész és TCP/IP
Minden modell rendelkezik RS232 és RS485 interfész-szel, opcionálisan Ethernet csatolóval is rendelhető (TCP/IP). A hálózatos működésnek köszönhetően elegendő egyetlen helyen rögzíteni az ujjlenyomatokat és a jogosultságot.

Nagy tárolókapacitás, gyors és megbízható működés
Típustól függően 1900 vagy 9500 ujjlenyomat tárolására képes. Kiváló ujjlenyomat azonosító algoritmussal rendelkezik, amely biztosítja a gyors azonosítást és a magas felismerési arányt.

Beépíthető kártyaolvasó
Kialakításának köszönhetően beépíthető az RFID olvasó, így az olyan helyeken is kompakt megjelenést biztosít, ahol több azonosítási módot is használnak.

Együttműködés bármilyen beléptető rendszerrel
Beágyazott működési módban minden ujjlenyomathoz egy kártyaszám is rendelhető, amit olvastatás esetén Wiegand 26 formátumban továbbít a beléptető rendszer vezérlőjének, amely az ott beállított jogosultságok függvényében vezérli a beléptetést.

Testreszabható dizájn, egyedi megjelenés
Elsődleges a magas műszaki tartalom és a stabil, megbízható működés, ugyanakkor elengedhetetlen a stílusos és elegáns megjelenés is. A BioControl tervezésénél figyelmet fordítottunk arra, hogy bármilyen telepítési helyszínhez képes legyen illeszkedni. Cserélhető és egyedi kivitelben is rendelhető oldalelemének köszönhetően akár irodai, exkluzív, akár ipari környezetben kielégíti az esztétikai elvárásokat is.

BioControl Ujjlenyomat olvasó

Letöltés pdf-benismertető letöltése PDF formátumban

 

BioControl – ujjlenyomat olvasó szoftver

BioControl ujjlenyomat olvasóA BioControl ujjlenyomat olvasó egyszerű, gyors konfigurációját a Microsoft Windows és Linux operációs rendszeren is működő BioControl szoftver segíti, amely a rendszerbe kötött olvasó(k) és működési paraméterek beállításán túl elvégzi az ujjlenyomatok rögzítését is. A rendszer gazdaságosságát növeli, hogy nem feltétlenül szükséges az adminisztrációs PC-hez asztali olvasót vásárolni, a szoftverből kiadott rögzítési parancs után az átjárónál telepített olvasón is rögzíthetők az ujjlenyomatok.

 

BioControl technikai specifikáció

BioControl

Rendelési Kódok

BioControl - Rendelési kódok

Az opcionálisan rendelhető Ethernet modul rendelési kódja: ATS-CNVETH2
Jelmagyarázat: Opcionális – csatlakoztatható: o