A VIRUSGATE fertőtlenítő kapu valóban hatékony védelem a COVID-19 ellen?

Tisztázzuk máris az elején: a VIRUSGATE fertőtlenítő kapu nem csodaszer, ugyanakkor hathatós védelmet nyújt a kiszűrésben és a megelőzésben járványok idején. Nem csupán a COVID-19-et, hanem bármely betegséget kiszűr, amelynek tünete az eltérő testhőmérséklet, illetve hatékonyan fertőtleníti a belépő személyek teljes testén a ruházatot.

Hogyan működik a VIRUSGATE fertőtlenítő kapu?

A VIRUSGATE járványvédelmi fertőtlenítő kapu belépéskor érintésmentesen – csuklón vagy homlokon – ellenőrzi a testhőmérsékletet és a normálistól eltérő értékre fény és hangjelzéssel hívja fel a figyelmet. Ezen kívül – opcionálisan kérhető, extra – arcfigyelő funkciójával ellenőrzi azt is, hogy az illető visel-e maszkot – ennek hiányáról szintén jelzést ad. Áthaladáskor 5 másodpercen keresztül fertőtleníti a belépő személyt. A fertőtlenítés egy környezetbarát fertőtlenítőszer porlasztásával történik, mely a vírusok, baktériumok, gombák 99,99%át elpusztítja az illető ruházatán, illetve haján.

A VIRUSGATE fertőtlenítő kapu könnyedén integrálható más beléptető rendszerekkel, de akár önmagában alkalmazható – első sorban olyan intézményekhez ajánljuk kiemelten, ahol nagy létszámú ember fordul meg és fontos a kiszűrés-fertőtlenítés, például: kórházak, rendelők, bevásárlóközpontok.

Mennyiben változtatja meg a beléptetés időtartamát a VIRUSGATE kapu?

Nem lesz sokkal lassabb a bejutás az intézménybe, hiszen egyetlen VIRUSGATE fertőtlenítő kapu akár 600 embert is át tud engedni óránként, illetve a fertőtlenítőszert sem kell túl gyakran utántölteni. Utóbbi egyetlen feltöltéssel körülbelül 2.000 fő fertőtlenítését tudja elvégezni. Üzemszünet nélkül 7 órán keresztül látja el a feladatát – így az igazán nagy forgalmú időszakokban biztosan leállásmentesen működik majd.

Milyen erőforrások szükségesek a VIRUSGATE fertőtlenítő kapu működtetéséhez?

Jó hír, hogy a VIRUSGATE fertőtlenítő kapu mellett nem kell álljon kezelőszemélyzet, a fertőtlenítőszer utántöltését is bárki elvégezheti egyszerű betanítás után. Ahogy különleges energiaforrásra sincs szükség, az átlagos 230V-os hálózati fesztültséggel működtethető.

A VIRUSGATE fertőtlenítő kaput bel- és kültéri kivitelben is elérhető, azonban javasoljuk a beltéri használatot a testhőmérés és fertőtlenítési folyamat miatt. Szerencsére nem foglal túl nagy helyet (1,3m x 0,6 m az alapterülete), illetve könnyen mozgatható, áthelyezhető a kerekek segítségével. Mivel univerzális, fékkel ellátott görgőkkel szereltük fel, így végleges helyén biztonságosan rögzíthető.

Milyen hátrányai vannak a VIRUSGATE fertőtlenítő kapunak?

Ha van hátránya a VIRUSGATE fertőtlenítő kapunak, talán az, hogy kerekesszékkel nem használható, így amennyiben a látogatói között megfordulnak ilyen eszközzel közlekedők, nekik külön protokollt érdemes kialakítani.

Összegezve: a VIRUSGATE fertőtlenítő kapu nagyszerű segítség lesz Önnek!

A VIRUSGATE fertőtlenítő kapu hosszú időn keresztül hatékony kiegészítése lehet beléptető rendszerének, ha nem teszi ki napfény, fluoreszkáló fényforrások hatásainak, nem helyezi közvetlenül olyan üveg felületek közelében, ahol áthatol a napfény, illetve hűtő- és fűtő kimenetektől távol tartja.

Amennyiben felkelttettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ismerje meg jobban a terméket a https://virusgate.hu linkre kattintva.