Biztonságban az ügyfelek értékei?

Előfordulhat egy cég életében, hogy szükségesé válik az ügyfelek értékeinek őrzése. Jellemzően fürdők, strandok szolgáltatásainak alapvető része, illetve edzőtermek öltözőibe előszeretettel ajánljuk. Előfordulhat, hogy irodaházakban, plázákban is kialakítanak ilyen megoldásokat. Melyik a legjobb eszköz erre a célra?

Értékőrzés

Az elektromos zárrendszernek számos helyen van létjogosultsága, golfpályák, síközpontok, kórházak öltözői, esetleg gyárak vagy hotelek. Egyre elterjedtebb felhasználási mód azonban az irodai dolgozók privát dolgainak tárolására kialakított szekrények. Ez utóbbit jellemzően a banki szektor részesíti előnyben, de bármely open office-t támogató rendszernél kiváló eszköz.

Elektromos zárrendszer megoldások az Anteusnál

A legfontosabb előnye, hogy az Anteus által forgalmazott elektronikus zárak bármely meglévő szekrénybe (legyen az új, vagy régi) beépíthetőek, így nem szükséges meglévő szekrény (például öltöző) esetén nagyobb beruházást eszközölni. A másik előnye, hogy sokféle megvalósítás lehetséges: legyen szó irodai, vagy éppen szabadidős tevékenységhez köthető helyszínről.

Elektromos záraink

Az elektromos záraink integrálhatók különböző szabványokkal készült szekrényekhez, ráadásul modern megoldást is kínálunk, hiszen RFI technológiával, mobilalkalmazással, ujjlenyomattal, vagy éppen egyéni PIN kóddal is használhatók. Munkatársai vagy ügyfelei valóban a jövőben érezhetik magukat, ha például az irodai öltözőszekrényüket mobilkészülékükkel tudják kinyitni.

A szekrényeket és a zárakat lehet vezérelni érintőképernyős terminállal, RFID olvasóval, akár egy központi helyről (egyetlen terminál segítségével) vagy akár az egyes szekrényajtókon, egyedi megoldásként. A szekrények felhasználói a nyitásra szolgáló eszközt RFID óraazonosító vagy nyakbaakasztós kártyaként kapják meg.

Az okostelefon alkalmazása távolról is megkönnyíti a hozzáférést a szekrényhez

Lehetséges mobil alkalmazással is működtetni a rendszert. A szekrényt használók távolról kinyithatják és kezelhetik elektronikus szekrényeiket a létesítmény biztonsági szabályzatának függvényében a világ bármely pontjáról vagy épületen belülről. A mobilalkalmazás egyetlen szekrénykulcsként vagy másodlagos szekrény kulcsként is használható. A felhasználóknak nem feltétlenül kell mindig kulcsokat vagy belépő kártyát maguknál hordaniuk, elegendő, ha az okostelefonjukon levő alkalmazást használják.