Félmagas forgóvillák

Személyzettel felügyelt beltéri vagy kültéri beléptető eszközök. Kivitelük többféle lehet, akár egyedi igények szerinti kialakítású. Ideális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen. Irodaházakban, sportlétesítményekben, ipari területeken is kényelmes, biztonságos beléptetést biztosít.

Enter600 - Félmagas forgóvillák
Enter 600 két lábon álló, elektromechanikus forgóvilla

Strapabíró és megbízható kiépítésének és az igények szerint testre szabható megjelenésének köszönhetően, ideális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen. Kétirányú vezérléssel, fényjelzéssel rendelkezik, rendelhető beépített kártya-, és óraazonosító visszagyűjtő terminállal, jegykezelő egységgel. Kivitele az ellenőrzési funkció mellett kellemes megjelenést biztosít.

Enter 601 két lábon álló, motoros forgóvilla

Az Enter 600 forgóvillacsalád legújabb tagja, speciális egykarú kivitelű eszköz. A kar motoros meghajtással rendelkezik, működésében és megjelenésében is egyedülálló. A kényelmes és elegáns beléptetés igazi élmény a felhasználónak. Vészhelyzeti funkciójának (automata ejtőkar) köszönhetően bátran telepíthető menekülési útvonalba, ÉMI tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Opciók és funkciók tekintetében kompatibilis az Enter 600 forgóvillával.

Comfort - Félmagas forgóvillák
Comfort két lábon álló, motoros forgóvilla

Két lábon álló, háromágú forgóvilla. Motoros meghajtással rendelkezik, ami biztosítja a csendes és zavartalan működést. Opcionálisan automata ejtőkarral is rendelhető.

• Comfort egy lábon álló, motoros forgóvilla
Comfort egy lábon álló, motoros forgóvilla

Egy lábon álló, helytakarékos, háromágú forgóvilla. Motoros meghajtással rendelkezik, ami biztosítja a csendes és zavartalan működést. Opcionálisan automata ejtőkarral is rendelhető.

Comfort exkluzív kivitelű, motoros forgóvilla
Comfort exkluzív kivitelű, motoros forgóvilla

Két lábon álló, háromágú forgóvilla, lekerekített végekkel. Motoros meghajtással rendelkezik, ami biztosítja a csendes és zavartalan működést. A burkolatába integrálható a fényjelzés és az RFID olvasó. Opcionálisan automata ejtőkarral is rendelhető.

Falra szerelhető forgóvilla
Falra szerelhető forgóvilla

Falra szerelhető, helytakarékos, háromágú forgóvilla. Motoros meghajtással rendelkezik, ami biztosítja a csendes és zavartalan működést. Opcionálisan automata ejtőkarral is rendelhető.

Speciális forgóvillák
Speciális forgóvillák

Az Enter 600 és Enter 601 forgóvillák opciónak köszönhetően a be-, és kiléptetést elősegítő terminálok integráltan jelennek meg az eszközben. Rendelhető óraazonosító visszagyűjtő terminállal, vendégkártya elnyelővel, illetve jegykezelő egységgel egybeépítve. Az Enter 600T és az Enter 601T önálló, forgókaros fizető-, és beléptető-automata beépített pénzkezelő és jegy/kupon nyomtató egységgel rendelkezik. Fő felhasználási területe a nyilvános mosdók beléptetésének szabályozása (WC beléptető), de minden olyan helyszínen ideális eszköz, ahol nincs központi jegyértékesítés, de a belépés csak térítés ellenében lehetséges.