Személyzsilipek

Az Anteus az nagymúltú Alluser személyzsilipek kizárólagos hazai disztribútora. A felsőkategóriás, nagy biztonságú, automata működésű személyzsilipek és portálok legnagyobb választékát kínáljuk. A termékpalettán megtalálható négyszögletes, hengeres, félkapu, speciális eszköz is különböző méretekben. Választható támadásálló RC3 & RC4 EN 1627, SR3 LPS 1175 biztonsági besorolású és BR4 & FB4 golyóálló kivitel is. Válassza ki a tökéletes formát és szabja testre a biztonsági igényeinek megfelelő modellt.

A C1, C1D, C2, C3, C4, C5, C190 hengeres biztonsági kapu hatalmas üvegfelületével, széles bejáratával együtt kényelmet és eleganciát biztosít.
Hengeres személyzsilip

A C1, C1D, C2, C3, C4, C5, C190 hengeres biztonsági kapu hatalmas üvegfelületével, széles bejáratával együtt kényelmet és eleganciát biztosít. A gyorsabb áthaladás érdekében a standard 2 ajtó helyett (azaz mindkét oldalon egy-egy ajtó) választható a 4 ajtós, két részre osztott konfiguráció. A középső keretek lehetővé teszik a portál fal közé történő beépítését, így kevesebb helyet igényel a biztonságos oldalsó területen. Ez a biztonsági reteszrendszer az LPS 1175 szerint jóváhagyott változatokban is elérhető.

A HPJ190 félkapu a meglévő lengő- vagy tolóajtókhoz használható. Ez az ajtó nagy bejárattal van ellátva, hogy kerekesszékek és nagyméretű szállítmányok számára kényelmes hozzáférést biztosítson.
Portál személyzsilip

A HPJ190 félkapu a meglévő lengő- vagy tolóajtókhoz használható. Ez az ajtó nagy bejárattal van ellátva, hogy kerekesszékek és nagyméretű szállítmányok számára kényelmes hozzáférést biztosítson. Ez a biztonsági reteszrendszer az LPS 1175 szerint jóváhagyott változatokban, RC3 és RC4 EN 1627 támadásálló változatban és számos más változatban is rendelhető.

Az ügyfelek igényeinek megfelelően ez a portál testre szabható kitöltőelemek használatával, amelyekkel meghosszabbítható a hossza és tágasabb palástot hozható létre.
Félkapus zsilip lengőajtóval

Az FPJ140/1A egy félkapu beépített kézi lengőajtóval. Az EN 1627 szabvány szerinti RC3 vagy RC4 törésállósági változatban, valamint EI 120 tűzállósági fokozatú kivitelben is kapható. Az ügyfelek igényeinek megfelelően ez a portál testre szabható kitöltőelemek használatával, amelyekkel meghosszabbítható a hossza és tágasabb palástot hozható létre.

Képes nagy személyforgalmat kiszolgálni, illetve a nagyobb kivitel kerekesszék közlekedésre is alkalmas.
Klasszikus biztonsági portál

 

Az E1, E2 és E3 nagy biztonságú személyzsilipek klasszikus megjelenésű, szélesebb méretekkel rendelkező portálok. Kiviteltől és opcióktól függően tökéletesen alkalmas kis épületekbe is, ahol a hely korlátozott, valamint nagy épületekbe is. Képes nagy személyforgalmat kiszolgálni, illetve a nagyobb kivitel kerekesszék közlekedésre is alkalmas. A választékban szerepel EN1627-30 európai szabvány szerinti RC3 és RC4 betörés elleni támadásállósággal is és A1, B3 és C5 LPS 1175 változatban is rendelhető.

Speciális zsiliprendszer, amely kerékpárosok beléptetésére is alkalmas
Kerékpáros zsilip

 

Speciális zsiliprendszer, amely kerékpárosok beléptetésére is alkalmas magas biztonságot és zsilipes beléptetést megkövetelő helyszíneken.

Biztonságos személyzsilipek

Különböző felhasználási területekre kínálunk személyzsilipeket. Személyre szabott tanácsért és ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet

  Adatvédelmi tájékoztató

  Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.*