Jármű beléptetés

Sorompók - Jármű beléptetés
Sorompók

Számos változatban elérhető, amely minden felhasználásra megnyugtató megoldást nyújt. A kisebb üzemhányadú olcsó eszközöktől, a nagy igénybevételű gépjárműbejárókhoz és parkolórendszerekhez optimalizált változatokon át, az extrém igénybevételre tervezett sorompók is elérhetők. Nem jelent problémát a nagy karhosszúságú és gyors működésű, ipari, intenzív igénybevételű sorompó telepítése sem. A kínálatban az egyszerűtől a legkülönlegesebb helyszínre is talál megoldást. Minden esetben a feladatra legoptimálisabb eszközt kínáljuk.

Egyszerű útakadály - Jármű beléptetés
Egyszerű útakadály

Az egyszerű útakadály nem más, mint egy talajba süllyeszthető és onnan kiemelkedő forgalomkorlátozó oszlop, amely hidraulikus (elektrohidraulikus) vagy pneumatikus (elektropneumatikus) elven működik. Az egyszerű útakadályok általában közterületek forgalmának szabályozására szolgál, de más felhasználásra is alkalmas. A talajszintre süllyeszthető oszlop segítségével megakadályozható az illetéktelen behajtás vagy parkolás, szabályozható a parkolási rend, a rendezvények forgalma, illetve időhöz köthetően korlátozható az átmenő forgalom.

Biztonsági útakadály - Jármű beléptetés
Biztonsági útakadály

Ahova már nem elegendő az egyszerű útakadály, ott a teljes útszélességet lezáró biztonsági útakadályra van szükség. Feladata nem csupán a forgalom szabályozása és korlátozása, hanem a létesítmények védelme. Számos kivitelben rendelhető a vállalati igényektől kezdve a nagy ellenálló képességű anti-terrorista megoldásokig.