Teljes magas forgókapuk

Az Enter X3 teljes magas forgókapuk alkalmazásával személyzet nélküli, ellenőrzött be- és kiléptetés valósítható meg. Anyaga kívánt színre színterezett horganyzott acél vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél, illetve ezek kombinációja, szimpla vagy dupla forgórészes kivitelben rendelhető. Minden típusú olvasóval vezérelhető mindkét irányban, illetve szabadon átfordítható beállítással.

Enter X3 forgókapu - Beléptető eszközök
Enter X3 forgókapu

Optimális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen, ahol fontos a maximálisan kontrollált beléptetés. Ipari területeken, sportlétesítményekben, logisztikai parkokban vagy akár irodaházak, parkolók, hotelek, fürdők és egyéb elzárt területek kerítésébe építve is kényelmes, biztonságos beléptetést biztosít. Kétirányú vezérléssel, fényjelzéssel és hidraulikus lassítással rendelkezik, három- és négykarú kivitelben is rendelhető.

Enter X3 dupla forgókapu - Beléptető eszközök
Enter X3 dupla forgókapu

A standard Enter X3 forgókapu dupla, azaz kétsávos változata. Optimális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen, ahol fontos a maximálisan kontrollált beléptetés. Ipari területeken, sportlétesítményekben, logisztikai parkokban vagy akár irodaházak, parkolók, hotelek, fürdők és egyéb elzárt területek kerítésébe építve is kényelmes, biztonságos beléptetést biztosít. Kétirányú vezérléssel, fényjelzéssel és hidraulikus lassítással rendelkezik, három- és négykarú kivitelben is rendelhető.

Enter X3 speciális forgókapu
Enter X3 speciális forgókapu

A standard Enter X3 forgókapu lengőkapuval kiegészített változata. Segítségével könnyedén megoldható a kerékpárok átengedése is. Kerekesszékesek beengedésére kiépített változatban is rendelhető. Optimális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen, ahol fontos a kontrollált beléptetés és a kerékpárok közlekedése. Ipari területeken, sportlétesítményekben, logisztikai parkokban vagy akár irodaházak, parkolók, hotelek, fürdők és egyéb elzárt területek kerítésébe építve is kényelmes, biztonságos beléptetést biztosít. Kétirányú vezérléssel, fényjelzéssel és hidraulikus lassítással rendelkezik, a lengőkapu része motoros vezérlésű.

Enter hordozható forgókapuk
Enter hordozható forgókapuk

 

Az Enter beléptetőeszköz család eszközeiből könnyedén kialakíthatóak mobil, hordozható beléptetési pontok. A mobil egységek kiépítése az egyedi igények szerint történik. A konténerbe a teljes magas forgókapukon kívül félmagas forgóvillák és pénztári terminálok is telepíthető, így akár egy komplett jegyeladó és beléptető rendszer mobilizálható.