Lengőkapuk

Az akadálymentes beléptetésről a forgóvillák, forgókapuk lezárásaként motoros vagy elektromechanikus lengőkapu gondoskodik. A lengőkapu alkalmas kerekesszékesek és babkocsik beengedésére is, illetve vészhelyzeti funkciójának köszönhetően menekülési útvonalba is telepíthető.

Fitt mechanikus lengőkapu
Fitt mechanikus lengőkapu

Az Anteus Fitt lengőkapu kiváló minőségű megoldás az egyszerű, de kötelező feladatra: a problémamentes beléptetésre. Ahol csak szóba kerül a vendégek, ügyfelek mozgásának gyors irányítása, vagy a kerekesszékkel közlekedők akadálymentes közlekedése, ott az Anteus Fitt lengőkapunak helye van. Az egyszerű megoldáshoz tartós, strapabíró rozsdamentes kialakítás párosul.

Motoros lengőkapu - Beléptető eszközök - Beléptetés
Motoros lengőkapu

Az Anteus Comfort lengőkapuja a tökéletes kiegészítője a félmagas forgóvilláknak és forrgókapuknak. Kivallóan alkalmazható bejárati csarnokokban és hallokban, ahol az áthaladást a recepció személyzete felügyeli. A legjobb megoldás mozgáskorlátozott személyek számára, nagyobb tárgyak mozgatására, és hirtelen evakuálásra. Anyaga szálcsiszolt rozsdamentes acél, a lengőkapu bármilyen környezetbe beilleszthető.
Az eszközbe épített motoros egység, csendes és zökkenőmentes működésével biztosítja a felhasználók maximális kényelmét.

Üveglapos lengőkapu - Beléptető eszközök
Üveglapos lengőkapu

Az Anteus Comfort motoros, üveglapos lengőkapuja a vonzó és kifinomult kivitel találkozása az üveggel és értékes anyagokkal. Egyedi megoldás a forgóvillák és kapuk világában. Kiválóan alkalmazható reprezentatív bejárati csarnokokban és hallokban, ahol az áthaladást a recepció személyzete felügyeli. A legjobb megoldás mozgáskorlátozott személyek számára, nagyobb tárgyak mozgatására, és hirtelen evakuálásra. A különböző színű üvegek segítségével a lengőkapu bármilyen környezetbe beilleszthető.
Az eszközbe épített motoros egység, csendes és zökkenőmentes működésével biztosítja a felhasználók maximális kényelmét.